Firma de nuevo Protocolo de Colaboración MANCOMUNITAT PLA DE MALLORCA y ORIENTA-USO

Ens complau anunciar que el Servei d’Orientació Laboral d’USO, a través del programa ORIENTA, acaba de signar un nou PROTOCOL DE COL·LABORACIÓ amb la MANCOMUNITAT PLA DE MALLORCA.

              La Mancomunitat Pla de Mallorca, com a organisme públic, va néixer al 1982 amb l’objectiu de coordinar el tractament dels residus sòlids de tots els municipis de la comarca. Amb el temps, l’entitat ha evolucionat i ha ampliat els seus objectius amb la finalitat de facilitar la gestió dels ajuntaments en determinades àrees com són la  recollida de residus urbans, serveis socials, educació d’adults o el servei de promoció econòmica, i així millorar la qualitat de vida dels habitants de la comarca.

Els catorze municipis del centre de Mallorca que conformen la Mancomunitat tenen unes característiques semblants. AlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubíMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugèniaSencellesSineu i Vilafranca de Bonany, són poblacions que tradicionalment havien tingut economies principalment agràries, on encara es conserven les arrels pròpies de la mallorquinitat, tant de caire folklòric, cultural, gastronòmic i paisatgístic.

Promoció Econòmica

És un servei públic i gratuït que té com a finalitat afavorir les condicions necesàries per promocionar i potenciar el desenvolupament socioeconòmic local i millorar l’ocupació, la formació i la capacitació professional de les persones que visquin a la Mancomunitat del Pla de Mallorca.

A qui ens dirigim:

Als veïns i veïnes de la Mancomunitat Pla de Mallorca:

Persones en situació d’atur o millora de feina
Estudiants
Autònoms i empreses
Comerços
Persones emprenedores
Associacions i col.lectius interessats
Municipis de la Mancomunitat Pla de Mallorca

Què oferim:

ORIENTACIÓ LABORAL

És un servei d’assessorament per a la recerca d’ocupació, dirigit a persones d’entre 16 i 65 anys que desitgin incorporar-se al mercat de treball a curt, mitjà o llarg termini o que cerquin una millora professional. Està adreçat a persones que visquin a algun poble de la Mancomunitat Pla de Mallorca.
promocio@mancomunitatplademallorca.net

BORSA DE FEINA

Comptam també amb un servei de borsa de feina gratuït dirigit a totes les empreses que necessitin contractar personal, a la que se li dóna difusió a travers de diversos canals per tal de trobar el personal amb el perfil que es sol·licita en la major brevetat possible d’una manera àgil i eficaç.

promocio@mancomunitatplademallorca.net

OCUPACIÓ I DESENVOLUPAMENT LOCAL

El servei AODL (Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local), promociona les politiques actives d’ocupació relacionades amb l’activitat econòmica local, mitjançant totes aquelles activitats que afavoreixen el desenvolupament socioeconòmic de la Mancomunitat del Pla:

aodl2@mancomunitatplademallorca.net

OFICINA D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

El passat 2017 la Mancomunitat Pla de Mallorca inicià un projecte per donar més visibilitat als municipis de l’interior de Mallorca, fomentant així el turisme a la zona.
Dintre d’aquesta proposta s’engloba l’obertura de dues Oficines d’Informació Turística, situades als municipis de Sineu i de Petra, la creació d’una nova web turística i la presència a les xarxes socials més importants per tal de mantenir als usuaris i visitants informats de les festes i activitats del Pla.

 

Agraïm sincerament la confiança i la voluntat de col·laborar amb ORIENTA-USO en benefici de les persones participants dels diferents programes d’ocupació de les dues entitats/organismes.

Sens dubte suposarà un impuls per a la difusió de les ofertes, notícies, etc. que des de la Mancomunitat del Pla ofereixen diàriament ia les quals podran accedir les nostres persones usuàries de forma més ràpida i directa.

 

Mancomunitat Pla de Mallorca

C/ l’Hospital, 28

07520 Petra

Tel.: (+34) 971 830441

Fax: (+34) 971 830440

oit@mancomunitatplademallorca.net

https://www.plademallorca.net/

 

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *